Meubelen die een goed gevoel geven

echt en eerlijk

Bestel je iets van Meubitrend, dan weet je waar het vandaan komt. Onze grondstoffen betrekken we bij leveranciers uit de buurt en maken doen we het in onze eigen meubelfabriek in Oss. Wij zijn Hollandse meubelmakers dus werken volgens de Nederlandse regels. Eerlijk en duurzaam.


Open en betrouwbaar
En dat geeft wel een goed gevoel. Ook voor ons. Wij staan achter onze producten en de materialen die we gebruiken.  Zo is het hout dat we gebruiken afkomstig vanuit gereguleerde bosbouw in Europa en hoeven we ook niet bang te zijn dat er ‘rare mengsels’ zitten in de oliën en lakken waar onze tafels mee gekleurd worden.  De handen die je Meubitrend meubel maken zijn die van ervaren meubelmakers die in Oss werken. Wat andere aanbieders doen moeten ze zelf weten maar wij gaan voor een 'fair-made' product en hebben geen geheimen. Onze deuren staan voor iedereen open voor een kijkje in de keuken. Vorstengrafdonk 41 in Oss is het adres!

Wij krijgen een warm gevoel van afvalhout! En dat bedoelen we letterlijk! Ons bedrijf wordt namelijk verwarmd met zaagsel, houtkrullen en resthout dat overblijft bij het maken van onze meubelen. In een grote verbrandingsoven, welke is voorzien van de modernste luchtfilters, wordt het houtrestant verbrand en hiermee het verwarmingswater opgewarmd waar wij alle ruimtes mee verwarmen.

We stoppen sowieso veel energie in energie. Dit alles om de belasting van onze productie op de omgeving tot een minimum te beperken. Met stroom en water wordt zo efficient mogelijk omgegaan en ook werken we nauw samen met logistieke partners om de transport kilometers zo laag mogelijk te houden.