Ambacht

De meubelwensen van onze klant overtreffen

De meubelboulevards worden overspoeld met veel  dezelfde meubelen in dezelfde kleuren en stoffen. Deze meubels zijn in grote aantallen (en vaak ver weg) geproduceerd. De kans dat ‘jouw’ nieuwe bank of tafel ook bij de buren in de woonkamer staat, is dus groter dan ooit.

 

Kies zelf!
Wij doen dat anders. Bij Meubitrend gaat het om wat de klant wil, niet om wat voor ons nou toevallig makkelijk uitkomt. Ons is het niet te veel gevraagd om kwaliteit te maken volgens jouw unieke wensen voor een eerlijke prijs.

Al onze meubelen worden op bestelling gemaakt. Alles kan dus bepaald worden voordat we aan het product beginnen. Aan de hand van de keuzes die in de winkel zijn gemaakt wordt het meubel dan samengesteld. En dat er keuze is, is een ‘understatement.’  Heel veel modellen, ontelbare stoffen en  enorm veel houtkleuren vormen de basis om uit te kiezen. Maar daarnaast kun je ook nog in details alles bepalen. Een andere poot eronder, toch die knopen in de rugleuning, een ander handvat, toch 5 cm minder diep of toch een zilverkleurige bies! Het is allemaal geen probleem. Wij doen het geWOON!

En het maken van een persoonlijk meubel hoeft ook helemaal niet zo lang te duren. In 4 weken maken wij het! En moet het een keer iets sneller? Vraag het ons en we doen wat kan!

Dat we zo snel kunnen produceren komt omdat we alles in eigen huis doen in Nederland. Dat spaart veel tijd en we hoeven het aan niemand te vragen!