Wij staan dicht bij onze klanten

Letterlijk, zelfs

Voor de verkoop van onze meubelen werken we samen met woonwinkels in binnen- en buitenland. En de meeste van onze partners kennen we al heel veel jaren. Samen hebben we de meubelverwachtingen van heel wat consumenten weten te overtreffen.

  

Meerwaarde voor de winkelier
Naast mooie meubelen bieden we onze woonwinkeliers ook een stuk flexibiliteit en samenwerking. We zijn toegankelijk en kijken graag of we wat extra’s kunnen doen voor ons gezamenlijk succes. Een groot voordeel is natuurlijk dat we alles in eigen beheer maken in Oss. Lekker dichtbij en hele korte lijnen.

We staan ook zeker open voor samenwerking met nieuwe partners. Graag gaan we met winkeliers in gesprek om te kijken of we een samenwerking kunnen starten. De basis hiervan leggen we bij een bezoek aan de winkel of een afspraak 'op' onze showroom in Oss. De koffie staat klaar!

Onze showroom in Oss is alle werkdagen van 08:30 tot 17:00 geopend voor een bezoek. Een aankondiging is voor ons wel erg fijn. Daarnaast zijn we ook te vinden op 2 zakelijke beurzen. In januari op de IMM in Keulen en in februari en september bij Meubelexpo tijdens de Meubelhart beurzen.

Met ons in contact komen kan ook via ons telefoonnummer op deze site of via het contactformulier.