Hollandse meubelmakers

sinds 1976

Weet je wie Meubitrend is begonnen in 1976? Een Hollandse meubelmaker. Geen zakenman. Geen merk dat aan ‘diversificatie’ wilde doen. Gewoon meubelen maken zoals de mensen die wilden. En eigenlijk is er in al die jaren niets veranderd.


Okay. Die oude schuur heeft inmiddels plaats gemaakt voor een mooie fabriek. Maar deze staat nog steeds in het Brabantse Oss. De stad waaruit we nooit zijn weggegaan. En wat betreft die meubelmaker: die is nog steeds eigenaar van Meubitrend maar wordt inmiddels wel ondersteund door een team vakkundige collega’s.

Wat nooit veranderd is, is de manier waarop we werken. Bestel je een meubel uit de Meubitrend collectie, dan wordt die niet ergens uit een opslagplaats vol kant en klare producten geplukt, maar gewoon hier in Nederland voor jou gemaakt. Het is namelijk echt ‘jouw’ meubel. Niet alleen omdat je het persoonlijk hebt kunnen samenstellen,  maar ook omdat het nog niet bestond voordat jij het wilde hebben.

"Kan die tafel nou echt geen twee centimeter lager?" "Heb je die stoel ook in het fuchsia, zoals ik onlangs ergens op internet heb gezien?" Is er bij die bank ook een hocker te leveren, en dan in net een andere kleur?"

Ja, natuurlijk! Wij doen het geWOON!