Wij maken het!

En niet alleen voor onszelf

Met trots hangen wij letterlijk en figuurlijk onze naam Meubitrend aan de meubelen die we maken. Maar we doen het niet altijd. En dat is niet omdat we op bepaalde producten minder trots zijn, maar omdat wij ook regelmatig gevraagd worden om met onze expertise onder private label meubelen te vervaardigen.

  

Alles zelf in huis
Gekende designers, meubelmerken en ook winkelformules hebben de weg al naar ons gevonden. De ene keer gaat het om het maken van een bepaald onderdeel maar meestal wordt ons gevraagd om het hele product te maken. Wat dat betreft heeft Meubitrend ook unieke productiemogelijkheden. Het is vrijwel uniek te noemen dat in hetzelfde bedrijf zowel zitmeubelen als houten tafels en kasten gemaakt worden. De beschikbare machines en ambachtshanden bieden uitgebreide mogelijkheden voor een ieder die meubelen ontwikkelt.

Vragen die wij ontvangen met betrekking tot co-productie worden altijd serieus in behandeling genomen. Zowel technische opbouw (wij maken namelijk nooit producten waar we zelf niet achter staan) als prijstechnische opbouw en haalbaarheid zullen aan de orde komen. 

Met ons in contact komen kan via ons telefoonnummer op deze site of via het contactformulier. Als de vraag is of wij iets kunnen maken, dan zal ook hier gelden; Wij doen het geWOON!