www.meubitrendprojecten.com

Maatwerk pur sang

Een groot en gedreven team, kundige handen, goede leveranciers, het juiste gereedschap en een flinke dosis ervaring. Die ingrediënten zorgen ervoor dat wij ook binnen de projectinrichting kunnen maken wat de klanten ons vragen in iedere gewenste oplage.

  

Denken in oplossingen
Over huiskamermeubelen aanpassen naar de wensen van de consument hebben we al veel verteld. Maar binnen de projectinrichting gaan de wensen nog veel verder. Geen probleem voor ons. Of het nu gaat om grote tafels voor een kantoorgebouw, comfortabele fauteuils voor een zorgcentrum, wachtbanken voor een ziekenhuis, hele sterke meubelen voor in een vakantiewoning of prachtige wandbanken voor in een restaurant? Meubitrend maakt het samen met de opdrachtgever in de gewenste uitvoering, afmeting, hoeveelheid en levertijd. We denken niet in bestaande modellen of collectie maar luisteren naar de behoefte en zorgen voor een oplossing.  Als er hout en/of stoffeerwerk aan te pas komt; dan maken wij het.

Al vele jaren is Meubitrend Projecten een speciaal onderdeel binnen onze organisatie. Er bestaat zelfs een aparte website voor. Op www.meubitrendprojecten.com is meer uitgebreide informatie te vinden over onze activiteiten binnen de projectenbranche.

Met ons in contact komen kan via ons telefoonnummer op deze site, het contactformulier of via de projecten website. Als de vraag is of wij iets kunnen maken, dan zal ook hier gelden; Wij doen het geWOON!