top of page

Welkom bij Meubitrend:

Uw bron van kwaliteitsmeubelen

Bij Meubitrend zijn we gepassioneerd bezig met het vervaardigen van prachtige meubelen in onze ruime fabriek van 14.000 vierkante meter, hier in Oss. Onze aanpak is uniek, en we zijn er trots op een uitgebreid assortiment meubels aan te bieden voor zowel de detailhandel als projectinrichting, via ons netwerk van toegewijde dealers en projectexperts. Elk stuk wordt op bestelling gemaakt en kan worden aangepast aan de individuele voorkeuren van onze klanten.

Onze missie bij Meubitrend is om onze klanten blij te maken met uitzonderlijke meubelen die hun verwachtingen overtreffen. Ons team van toegewijde ambachtslieden en professionals zet zich in om hoogwaardige producten te creëren en een uitstekende service te bieden.

We begrijpen de waarde van uw tijd, en daarom bieden we een snelle en betrouwbare leveringsservice. U kunt erop vertrouwen dat uw bestelling binnen slechts 4 weken bij u thuis wordt afgeleverd.

Wat Meubitrend onderscheidt, is het unieke karakter van onze merken. Hoewel elk merk zijn eigen identiteit heeft, delen ze allemaal één gemeenschappelijk kenmerk: een toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Zizeau belichaamt tijdloos en elegant design, terwijl Noowa zich richt op luxe gezinsleven met een rustieke charme. Jamé, ons op design gerichte merk, hecht veel belang aan vorm en comfort. Kortom, elk Meubitrend-merk heeft zijn eigen unieke en onderscheidende kenmerken.

We zijn trots op de productie van onze banken en meubelen volgens de hoogste ethische normen. Duurzaamheid staat centraal in onze activiteiten, en we gebruiken milieuvriendelijke processen om ervoor te zorgen dat onze meubelen niet alleen mooi zijn, maar ook milieuvriendelijk. Dus wanneer u kiest voor Meubitrend, kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe meubels, wetende dat ze verantwoord zijn geproduceerd.

Ontdek vandaag nog het verschil van Meubitrend. Verken onze opmerkelijke collectie meubelen die uitblinkt in kwaliteit, onderscheidend vermogen en vakmanschap. We kijken ernaar uit om uw winkel of project met onze uitzonderlijke meubelaanbiedingen uniek te maken.

bottom of page