Alles over Meubitrend

Weet je wie Meubitrend is begonnen in 1976? Een Hollandse meubelfabrikant. Geen zakenman. Geen merk dat aan ‘diversificatie’ wilde doen. Gewoon meubelen maken zoals de mensen die wilden. En eigenlijk is er in al die jaren niets veranderd.

Okay. Die oude schuur heeft inmiddels plaats gemaakt voor een mooie fabriek. Maar deze staat nog steeds in het Brabantse Oss. De stad waaruit we nooit zijn weggegaan. En wat betreft die meubelmaker: die is nog steeds eigenaar van Meubitrend maar wordt inmiddels wel ondersteund door een team vakkundige collega’s.

De meubelwensen van onze klant overtreffen

De meubelboulevards worden overspoeld met veel  dezelfde meubelen in dezelfde kleuren en stoffen. Deze meubels zijn in grote aantallen (en vaak ver weg) geproduceerd. De kans dat ‘jouw’ nieuwe bank of tafel ook bij de buren in de woonkamer staat, is dus groter dan ooit.
 

Kies zelf!
Wij doen dat anders. Bij Meubitrend gaat het om wat de klant wil, niet om wat voor ons nou toevallig makkelijk uitkomt. Ons is het niet te veel gevraagd om kwaliteit te maken volgens jouw unieke wensen voor een eerlijke prijs.